Головна Новини Світ США Трамп поскандалив з журналістами через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп поскандалив з журналістами через коронавірус

Президент США Дональд Трамп поскандалив з журналістами через питання про масове тестування на коронавірус і втік зі свого брифінгу

12 травня 2020, 08:31 comments2072
Поділіться публікацією:
Трамп поскандалив з журналістами через коронавірус

Дональд Трамп знову поскандалив з журналістами. Цього разу — через питання про масове тестуванні на коронавірус, Він розлютив президента США на стільки, що той розвернувся і пішов з власного брифінгу. Про це повідомляє CNBC.

Президент Трамп виходить до журналістів щодня, щоб розповісти, як США намагаються зупинити спалах коронавірусу. Але цього разу брифінг в Білому домі пішов не за планом.

Дональд Трамп якраз розповідав про те, що в США зросла кількість тестувань на коронавірус. Мовляв, ніде у світі не роблять стільки ж тестів за день, як в Америці. У цей момент журналістка CBC News і вирішила поцікавитися, чому це питання перетворюється для Трампа в якесь світове суперництво.

"Ви не раз стверджували, що США діє ефективніше, ніж інші країни, якщо ми говоримо про тестування. Чому для вас це перетворюється в глобальну конкуренцію, якщо американці кожен день все ще йдуть з життя, а ми все ще спостерігаємо щоденне збільшення випадків?", — запитала журналістка. На що Трамп відповів, що люди вмирають скрізь, і порадив журналістці адресувати своє запитання Китаю.

"Задайте Китаю своє питання, гаразд? Ви цілком можете отримати досить незвичайну відповідь", — сказав Трамп, назвавши питання журналістки "некоректним" і "неприємним".

Вже через хвилину після суперечки, не відповівши на питання інших журналістів, Трамп попрощався і пішов з власного брифінгу.

Раніше Трамп звинувачував у початку пандемії Китай, мовляв там вірус розробили в лабораторії. Влада Китаю це заперечують, як і представники Всесвітньої організації охорони здоров'я. До речі, у квітні Трамп зупинив фінансування ВООЗ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!