Головна Новини Світ США Екзотичних блакитних драконів помітили біля узбережжя США
commentss НОВИНИ Всі новини

Екзотичних блакитних драконів помітили біля узбережжя США

Попри крихітний розмір молюсків і безневинний вигляд, блакитні дракони можуть дуже боляче жалити

13 травня 2020, 12:16 comments2966
Поділіться публікацією:
Екзотичних блакитних драконів помітили біля узбережжя США

Біля узбережжя Техасу в США відпочиваючі помітили екзотичних блакитних драконів. Це молюски, які вкрай рідко з'являються біля берегів і чудово маскуються, пише The Independent.

Зовні блакитні молюски і справді схожі на казкових драконів. Вони мають яскраво-синє забарвлення і незвичайну форму. Але при цьому зустріч з подібною істотою може виявитися вельми неприємною. Блакитні дракони дуже маленькі. Максимально вони виростають до 3-х сантиметрів. Але при цьому милими їх назвати ніяк не можна. Ці крихітки можуть вжалити досить сильно.

Живуть блакитні дракони на поверхні океану і рідко опускаються на дно або наближаються до узбережжя. А їх забарвлення і невеликі розміри допомагають їм залишатися майже непомітними. Однак цього разу молюски привернули загальну увагу на пляжі Падре Айленд, що в Техасі. Морські мешканці підпливли зовсім близько і відпочиваючі навіть змогли їх сфотографувати. На щастя, ніхто не здогадався взяти драконів у руки, тому ніхто не постраждав.

"Я хотіла їх помацати і мій син теж. Вони на вигляд дуже м'які. Але ми вирішили, якщо ми не впевнені, що це за істоти, краще їх не чіпати", — розповіла одна з відвідувачок пляжу.

picture

Пляж знаходиться на території природного парку і там заявили, що це вже не перший візит блакитних драконів в ці води. Останнім часом їх стали помічати тут все частіше.

До речі, свій яскраво-синій колір молюски отримали завдяки своєму раціону. Найулюбленіші їх ласощі — медузи, португальські військові кораблики, а також порпіти (істоти, схожі на медуз).

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що місто в Аргентині на карантині заполонили морські леви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!