Головна Новини Світ США Манафорт відправлений на домашній арешт через загрозу COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Манафорт відправлений на домашній арешт через загрозу COVID-19

Незважаючи на те, що екс-глава передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт відбув менше третини призначеного судом терміну, його адвокати змогли домогтися переведення підзахисного під домашній арешт

13 травня 2020, 17:59 comments2169
Поділіться публікацією:
Манафорт відправлений на домашній арешт через загрозу COVID-19

Глава передвиборного штабу Дональда Трампа на виборах в 2016 році Пол Манафорт переведений на домашній арешт через спалах коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на американську пресу.

Повідомляється, що рішення про переведення Манафорта прийняли після того, як його адвокати подали клопотання, оскільки ув'язнений піддається високому ризику захворіти COVID-19 через  похилий вік.

У той же час у в'язниці FCI Loretto на сьогодні немає відомих випадків коронавірусу. Уточнюється, що Манафорт зможе перебувати вдома до завершення пандемії коронавіруса. Манафорт відбув менше третини свого тюремного ув'язнення, однак тюремні чиновники в США мають широкі повноваження, розглядаючи кожен конкретний випадок.

Зазначимо, що Пол Манафорт відбуває тюремне покарання з березня минулого року за ухилення від податків і пособництво Росії у втручанні на виборах в США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв думку експертів про те, наскільки виправдана масова амністія для українських ув'язнених в умовах пандемії коронавірусу за прикладом західних країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!