Головна Новини Світ США "У Трампа трагедія": двоє близьких друзів лідера США померли від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

"У Трампа трагедія": двоє близьких друзів лідера США померли від COVID-19

Президент США Дональд Трамп зізнався, що його два близьких друга не змогли впоратися з пандемією

15 травня 2020, 17:19 comments2723
Поділіться публікацією:
"У Трампа трагедія": двоє близьких друзів лідера США померли від COVID-19

Президент США Дональд Трамп заявив, що п'ять осіб, яких він особисто знав, двоє з них були його близькими друзями, померли після зараження коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє агенство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на повідомлення з Білого Дому у Вашингтоні.

Лідер американської нації зазначив, що, дізнавшись про їх нездужання, особисто зв'язувався з ними по телефону, щоб поцікавитися станом здоров'я.

"Ви телефонуєте через два дні, щоб дізнатися, як вони себе почувають, і вам відповідають: "Сер, вони в комі ", — похмуро поділився Трамп.

При цьому він додав, що здоров'я у всіх зазначених людей і до зараження коронавірусом було не зразкове, а також вони переживали проблеми з вагою.

"Як би там не було, вони померли і це жахливо", — резюмував американський президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп навідріз відмовився носити захисну маску, що зобов'язані робити всі службовці в Білому Домі, пояснюючи це тим, що він ні з ким не контактує на близькій відстані.

Як зазначає американська газета The Wall Street Journal, нове розпорядження в Білому Домі про обов'язкове носіння масок було введено після того, як двох співробітників протестували на коронавірус і отримали позитивний результат. Всі співробітники Білого Дому зобов'язані покривати ніс і рот медичною маскою, за винятком того часу, коли сидять за робочим столом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!