Головна Новини Світ США Демократи США ініціювали нове розслідування проти Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Демократи США ініціювали нове розслідування проти Трампа

Демократична партія США обурена звільненням чиновника, який розслідував діяльність секретаря президента Дональда Трампа

17 травня 2020, 17:15 comments2799
Поділіться публікацією:
Демократи США ініціювали нове розслідування проти Трампа

Демократи в Конгресі США почали розслідування проти президента Сполучених Штатів Дональда Трампа щодо звільнення чиновника з Державного департаменту. Чиновник займався розслідуванням діяльності державного секретаря Майка Помпео. Про це повідомляє видання "Радіо Свобода".

Як повідомляється, повідомлення про розслідування 16 травня з'явилося на наступний день після того, як президент США Дональд Трамп оголосив, що планує звільнити генерального інспектора Держдепартаменту США Стіва Линіка. Демократи припустили, що Линік, почав розслідування правопорушень самим секретарем Помпео.

Як зазначається, Линік розслідував скарги на те, що Майк Помпео міг зловживати роботою підлеглих і просив їх виконувати особисті доручення, зокрема купувати їжу і наглядати за його собакою. В рамках свого розслідування демократи зажадали, щоб адміністрація Трампа передала документи, пов'язані з звільненням Линіка, а також інформацію про розслідування.

Загалом Линік став третім звільненим з квітня поточного року Дональдом Трампом чиновником, який вивчав ймовірні неправомірні дії влади. Екс-прокурор Линік був призначений колишнім президентом США Бараком Обамою для контролю над витратами і виявленням яких-небудь зловживань у Державному департаменті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що секретар глави Білого Дому Дональда Трампа Майк Помпео виступив з виправданням на адресу шефа, який чинив тиск на українського президента Володимира Зеленського у своїх політичних цілях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!