Головна Новини Світ США У Пентагоні зізналися ще в декількох зустрічах з НЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні зізналися ще в декількох зустрічах з НЛО

Об'єкти, які виявили американські військові, в Пентагоні називають "невідомими", але не пов'язують з інопланетянами

18 травня 2020, 08:34 comments3631
Поділіться публікацією:
У Пентагоні зізналися ще в декількох зустрічах з НЛО

У штаб-квартирі Міністерства оборони США зізналися ще в декількох зустрічах з НЛО. Пентагон розповів про 8 випадків, коли американські військові зіткнулися з об'єктами, походження яких з'ясувати не вдалося. Про це пише The New York Times.

Всі зустрічі з НЛО відбулися в небі над Атлантичним океаном, повідомили в Пентагоні. Всі вони відображені у доповідях військових, але не мають грифу "таємно". Саме тому про них вирішили розповісти громадськості.

Сім з восьми зустрічей, про які повідомили в Міноборони, відбулися ще в 2013 і 2014 роках. Остання — восьма — в 2019. Про одну з них, яка сталася навесні 2014, пілот палубного літака написав так: "невідомий літак сріблястого кольору і невеликих розмірів, приблизно як валіза". Цей НЛО також зафіксували радари ВМС США.

Ще через місяць два НЛО помітили військові біля узбережжя Вірджинії. А в 2019 році американський пілот повідомив, що побачив щось схоже на літаючу сферу з кубом всередині.

І хоча всі ці об'єкти, які зустрілися військовим, в Міністерстві оборони США називають "невідомими", приписувати їм інопланетне походження не поспішають. Вважають, що всі вони цілком земні. Так, в одному з випадків вдалося довести, що пілоти бачили метеозонд. Однак бути його в тому місці не повинно було і невідомо хто його запустив. Ще в одному випадку НЛО виявився безпілотником. Що стосується решти зустрічей, то походження цих об'єктів поки що залишається загадкою.

Раніше, нагадаємо, в Пентагоні опублікували кілька відео-доказів зустрічі американських військових з НЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!