Головна Новини Світ США Трамп розповів, куди діває свою зарплату
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, куди діває свою зарплату

Зарплата Трампа повертається в казну

25 травня 2020, 09:21 comments1942
Поділіться публікацією:
Трамп розповів, куди діває свою зарплату

Президентська зарплата Трампа йде на потреби держави. З моменту свого президентства Трамп віддавав свою річну зарплату назад у бюджет.Таку заяву зробив президент США Дональд Трамп.

"Я віддаю і віддавав з самого початку всю свою річну зарплату від $400 тис. до $450 тис. назад нашому уряду. Останній чек видав МОЗ США на допомогу в боротьбі з COVID-19. Для мене це велика честь", — написав Трамп у своєму Twitter.

До цього прес-секретар Білого дому Кейлі Макинани показала чек на $100 тис., які Трамп пожертвував зі своєї президентської зарплати МОЗ США. За її словами, гроші підуть на финансування досліджень по розробці вакцин і ліків проти коронавіруса.

Зазначимо, що за останніми даними в США зафіксований 1 млн 643 тис. 98 випадок захворювання, понад 97 тис. стали летальними.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп сказав, що вважає почесним світове лідерство США в антирейтингу за кількістю хворих коронавірусом Covid-19. Про це повідомили у виданні BBC з посиланням на слова президента США під час засідання у його адміністрації. За словами президента США, велика кількість хворих в країні доводить якість проведеного тестування. На момент публікації у США провели 12,75 мільйона тестів на коронавірус Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!