ДУМКИ

Alyosha : Якщо музика не зачіпає струни моєї душі – це не моя музика

30-06-2020 15:06

0

Alyosha

співачка, учасниця Євробачення-2010

Співачка, учасниця Євробачення-2010 Alyosha (Олена Тополя, до заміжжя – Кучер) висловила виданню «Коментарі» думку, що значить бути артистом

"Я не люблю вішати ярлики і ідеалізувати когось. Для мене артист – це людина, яка може поділитися своїми почуттями з людьми, які прийшли на концерт. І якщо є між ними резонанс – це найголовніше.

Для мене музика – це їжа – духовна їжа, в першу чергу. І коли глядачі кажуть "Було смачно, хочемо добавки", – для мене це найвища нагорода.

Завжди була і залишаюся чесною з публікою. Її не обдуриш. Я й сама така – якщо музика не зачіпає струни моєї душі – це не моя музика".

Alyosha виконує такі відомі пісні як "Беззбройна", "Ти моє все", "Сніг", "Точка на карті", "Феромони любові", "Калина", "Пірнай" "Планети", "ТЕКІЛА". Співачка одружена фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею. Пара виховує двох синів, а незабаром на світ має з'явитися донька.

Незабаром читайте на сайті "Коментарі" ексклюзивне інтерв'ю з Alyosha – про творчість, кохання, сім'ю, карантин, перемоги і нові плани.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!