ДУМКИ

Ганна Крисюк : Сприймайте турбулентні часи як привід стати сильніше

14-12-2020 09:12

0

Ганна Крисюк

засновник журналу «Бізнес WOMAN» і міжнародного жіночого клубу BUSINESSWOMAN Club

У цьому кризовому році хтось виявився більш готовий до змін, а для когось вони стали фатальними. Чому так вийшло, як бізнесу жити в нових умовах? Своєю думкою з виданням «Коментарі» поділилася засновник міжнародного глянцю Бізнес WOMAN і міжнародного клубу BUSINESSWOMAN Club Анна Крисюк

Головні висновки для бізнесу з цієї кризи - необхідно переходити на нову форму роботи. У формат онлайн. Потрібно перенавчати співробітників. Перебудовувати формат роботи так, щоб люди не втратили її, щоб могли виконувати свої завдання, не сидячи в умовних офісах.

Якщо це, наприклад, сфера харчування, слід забезпечити колектив підручним матеріалом, антисептичними засобами, дотримуватися всіх норм безпеки.

Всім нам потрібно працювати над отриманням точної інформації щодо здоров'я людей. Як отримувати реалістичну інформацію з цього приводу, з приводу відповідного законодавства. Дуже багато зараз фейкового матеріалу - щодо лікування, вакцини. Є політичні маніпуляції. Важливо правильно аналізувати інформацію, правильно на неї реагувати. І, звичайно, забезпечити можливість співробітниками працювати в безпечних умовах.

Хто виявився більш готовий до змін? Той, хто постійно дивиться в майбутнє, постійно вдосконалюється. Світ еволюціонує - і під впливом пандемії, і незалежно від цього. Відбувається діджіталізація. Ми стрімко переходимо до епохи онлайн. Інтернет-простір охоплює все. Чіпи, картки, гео-локація - це вже частина нашого життя.

Наш журнал Бізнес WOMAN в цей складний кризовий час онлайн відкривав свої представництва в інших країнах. Все залежить від форми комунікації, готовності працювати в нових умовах.

Потрібно враховувати більш довгі коридори транспортування, різні форс-мажорні обставини і в нашій державі, і за її межами. Оновлення в законодавстві, епідеміологічну обстановку.

Важливо ставитися до всього з позитивом, з вірою в краще. З розумінням, що від кожного з нас залежить - якою наша країна буде завтра. Менше панікувати, більше вчитися, вдосконалюватися. На позитиві рухатися вперед, розвиватися. Сприймайте турбулентні часи як привід стати сильніше.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!