ДУМКИ

Михайло Чаплига : Реальним переможцем рейтингу «Політик року» за версією КМІС і «Демініціатив» є Медведчук

23-12-2020 14:12

1

Михайло Чаплига

політичний експерт, директор в Інститут розвитку профспілкового руху

"Товариша Зеленського впору вітати з новим рекордом! Правда зі знаком мінус ... Дивлюся опитування КМІС спільно з" Демініціативами ". Ви в курсі, що у нас Зеленський переможець в номінації" Політик року "? Ну як переможець ... 14,5% назвали Зеленського" політиком року ", а вдвічі більше - 28,0% - головним невдахою.

Як таке може бути? Все просто! На президентських виборах виборці поділилися на дві антагоністичні групи. Одні "увірували в чудо" у вигляді приходу Голобородька в образі Зеленського і "Слуг народу" (ха-ха три рази!), А інші, навпаки, замкнулися в "секті сивого Петра".

Через півтора року ми бачимо, що мільйони тих, хто віддали голос за Зеленського, в жорсткому політичному шоці. Тому в два рази більше - 28,0% - назвали Зеленського головним невдахою 2020 року.

Так у них там все рекордсмени! Нинішній прем'єр Шмигаль - аж (присядьте) 0,1% вважають його політиком року, зате 1,8% - головним невдахою. У 18 разів більше! Колишній прем'єр Гончарук - 0,4% проти 4,4% - у 11 разів більше вважають невдахою його! У Порошенка цілих 9,2% "за". Саме час порадіти, але антирейтинг не пускає - 13,8%. Тобто, за підсумком, мінус 4,6%.

А є, хто "на позитиві"? Так! Дмитро Разумков - 2,3% назвали "політиком року", тільки 0,2% вважають його невдахою. Щиро радий за Дмитра. Тримаються Юлія Тимошенко - 5,4% проти 2,3% і Юрій Бойко - 5,4% на 1,3%. Однозначно в плюсі Віктор Медведчук - 6,9% назвали його політиком року, проти тільки 2,5%. Тобто Медведчук з балансом 4,4% в твердому плюсі.

Ми живемо в розколотої країні! Ось що говорить ця картина ... Політик року Зеленський - це одночасно і головний невдаха. Порошенко, який на другому місці, набагато більше вважають "невдахою року".

Величезна частина суспільства їх просто не сприймає. Виходить сенсаційний висновок: якщо вважати баланс "за" і "проти", то виходить, що на першому місці ... Медведчук ".

"При цьому Бойко, Тимошенко і Разумков - так тримати! Якщо баланс номінацій" політик року "/" невдача року "- в плюсі, значить, є перспективи рости. Значить, є шанси в майбутньому стати" політиком року "для всієї України" - зазначив Чаплига.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!