ДУМКИ

Тимур Мірошниченко : Давайте творити любов!

12-02-2021 19:02

0

Тимур Мірошниченко

Ведучий денного шоу в форматі інфотеймент - "Твій день" на телеканалі "1+1"

14 лютого відзначається День святого Валентина, він же - День закоханих. Своєю думкою про це свято з виданням «Коментарі» поділився Тимур Мірошниченко - ведучий програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна»

Звичайно, ми скільки завгодно можемо говорити, що "День закоханих" у закоханих повинен бути кожен день, але нехай він буде хоча б 14 лютого.

Якщо ви хоч раз в місяць даруєте коханій квіти, без приводу, просто так, ви - прекрасні! Зробіть це і 14 лютого! Це важливо! Нашим кращим половинкам потрібні ці прояви уваги, любові, поваги, захоплення.

Якщо не даруєте, тим більше зробіть це 14 лютого! І, звичайно ж, зробіть, якщо ваша дама каже, що для неї це зовсім не свято! Всі дівчатка-дівчата-жінки-бабусі люблять квіти-подарунки-знаки уваги. А всі ми - чоловіки - залежні від їх позитивних емоцій.

Давайте ж просто будемо уважні один до одного і тим самим допоможемо один одному. І наш світ навколо стане трішки добрішим, яскравішим.

Давайте творити любов!

***

Раніше "Коментарі" поділилися ідеями найоригінальніших подарунків на День всіх закоханих.

Також ми зібрали в одній статті дані про гірші подарунки на День святого Валентина.

Розповідали ми і про 10 фактів, що стосуються Дня Святого Валентина.

І, нарешті, представляли для всіх закоханих і люблячих добірку святкових віршів і поздоровлень, які можна написати на откритці- "валентинці".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!