Нардеп звинуватив кандидата від "Слуги народу" Куницького в підробці документів

Народний депутат Олександр Денисенко опублікував копії документів, які можуть підтверджувати незаконність реєстрації Олександра Куницького кандидатом у парламентарі

Знятий Центральної виборчою комісією кандидат у нардепи від "Слуги народу" Олександр Куницький, а також його адвокати Олександр Перемежко і Тарас Гуменюк могли підробити документи, які пояснюють його тривалу відсутність в Україні останні 5 років. На це вказує народний депутат Олександр Денисенко, який на своїй сторінці в Facebook опублікував документи, подані Куницким в ЦВК під час реєстрації кандидатом.

За словами парламентаря, ці дані датовані 2015 роком, але датою створення електронних файлів значиться 25 червня 2019 року. Депутат робить висновок, що подані документи є підробленими і не можуть служити поясненням тривалої відсутності в Куницького Україні в 2015 році.

Якщо це насправді так, Олександр Куницький дійсно не може брати участь в виборчій гонці.

"Надаю листування між Куницким і Курцевым, де ми бачимо підготовку фіктивних наказів, які допомогли проросійському агенту потрапити у ВР. До адвокатів Олександр Перемежко і Тарасу Гуменюку, які мають відношення до даної справи і які готували ці документи, будуть окремі питання. Як ми бачимо, 25 червня вони (вказує на Куницького, Курцева і адвокатів, - ред.) готували накази, датовані 2015 роком і які б пояснювали, де перебував пан Куницький більше 180 днів, які так необхідні для того, щоб залишитися кандидатом в депутати", – написав Андрій Денисенко.

про найгучніші скандалипоточної передвиборної гонки, пов'язаних з витоком в Мережу особистих даних кандидатів в нардепи.