Головна Новини Політика внутрішня політика Яким буде 16 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде 16 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Мовний закон вступив в силу, Денисова і Москалькова обміняються списками полонених, і поки що в Україну не збирається повертатися спека

16 липня 2019, 07:06
Поділіться публікацією:
Яким буде 16 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Все тільки українською мовою

З 16 липня вступає в силу "мовний закон", згідно з яким вся агітація перед виборами в парламент має проходити виключно українською мовою.  

 Мовний закон регулює застосування державної мови у різних сферах.  Крім того, закон визначає, що єдиною державною мовою в Україні є українська та його використання обов'язково в органах державної влади.

Документ зобов'язує посадових осіб володіти державною мовою і користуватися при виконанні службових обов'язків.

Росія і Україна обміняються списками полонених

Омбудсмен Людмила Денисова має намір обмінятися списками  утримуваних осіб з російською стороноюзі своєю російською колегою Тетяною Москальковой, після чого сторони зможуть перейти до верифікації.

До тепла ще далеко

у більшості регіонів країни пройдуть дощі, місцями можливі сильні грози та зливи. Температура повітря залишається низькою, невелике потепління очікується лише на півдні.

Погода на сході країни буде несприятлива, а місцями навіть небезпечна. У Луганській і Донецькій областях пройдуть сильні дощі, зі зливами і грозою. В інших містах регіону можливі грози і більш помірний дощ. Температура повітря вночі становитиме 13 15 градусів, вдень прогріється до 21 24 градусів.

Південні області накриє дощами з грозами, можливий град. Нічна температура повітря буде коливатися від 15 до 17 градусів, вдень очікується 24 26 градусів. У Криму пройде гроза. Вночі 15 17 градусів, вдень 22 24 градуси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!