Названа найпопулярніша авіакомпанія України: рейтинг порталу "Коментарі"

Став відомий рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України

Читачі порталу "Коментарі" визначили кращі авіакомпанії України. Опитування "Коментарі" проводили разом із рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua", яка наразі є головним рейтинговим ресурсом онлайн. Голосування за "Рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України" тривало з 22 квітня по 4 травня 2021 року.

За підсумками опитування, перше місце в рейтингу займає Azur Air Ukraine Airlines LLC із результатом 37,34% голосів. Українська авіакомпанія здійснює пасажирські чартерні перевезення на популярні курорти. Її засновником є компанія "Юкрейніан Скай", якою володіють Ельвіс Абдураїмов і Катерина Самойлик.

Другу позицію зайняла авіакомпанія МАУ, за яку проголосувало 20,33% учасників опитування. Найбільший авіаперевізник України забезпечує пасажирські і вантажні авіаперевезення у Європу, США, на Близький Схід, до країн СНД, в Азію. Засновниками МАУ є Асоціація цивільної авіації України і найбільша ірландська лізингова компанія GPA (згодом AerCap BV, - прим. ред.).

Закриває трійку лідерів SkyUp, у якої 20,15% голосів. Приватна українська авіакомпанія виконує чартерні і регулярні лоукост-рейси. Її засновниками є Тетяна та Юрій Альби - власники одного з найбільших в Україні туроператорів Join UP!

рейтинговій платформі медіагрупи "Коментарі" виповнюється рік.