Головна Новини Прес-реліз 2021 Названа найпопулярніша авіакомпанія України: рейтинг порталу «Коментарі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа найпопулярніша авіакомпанія України: рейтинг порталу «Коментарі»

Став відомий рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України

5 травня 2021, 19:35 comments10511
Поділіться публікацією:
Названа найпопулярніша авіакомпанія України: рейтинг порталу «Коментарі»

Колаж: Д. Романюк / Comments.ua

Читачі порталу "Коментарі" визначили кращі авіакомпанії України. Опитування "Коментарі" проводили разом із рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua", яка наразі є головним рейтинговим ресурсом онлайн. Голосування за "Рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України" тривало з 22 квітня по 4 травня 2021 року.

За підсумками опитування, перше місце в рейтингу займає Azur Air Ukraine Airlines LLC із результатом 37,34% голосів. Українська авіакомпанія здійснює пасажирські чартерні перевезення на популярні курорти. Її засновником є компанія "Юкрейніан Скай", якою володіють Ельвіс Абдураїмов і Катерина Самойлик.

Другу позицію зайняла авіакомпанія МАУ, за яку проголосувало 20,33% учасників опитування. Найбільший авіаперевізник України забезпечує пасажирські і вантажні авіаперевезення у Європу, США, на Близький Схід, до країн СНД, в Азію. Засновниками МАУ є Асоціація цивільної авіації України і найбільша ірландська лізингова компанія GPA (згодом AerCap BV, — прим. ред.).

Закриває трійку лідерів SkyUp, у якої 20,15% голосів. Приватна українська авіакомпанія виконує чартерні і регулярні лоукост-рейси. Її засновниками є Тетяна та Юрій Альби — власники одного з найбільших в Україні туроператорів Join UP!

picture

У ТОП-5 потрапили авіакомпанії Windrose і Bees Airline, які отримали 14,17% і 3,62% голосів відповідно.

Більше одного відсотка — у "Мотор Січі" і Bravo Airways. В інших — YanAir, Anda Air, Atlasjet Україна і "Дніпроавіа" — менше 1% голосів.

Зазначимо, що учасники опитування вибирали найпопулярнішу авіакомпанію України, яка поєднує у собі всі фактори для комфортного перельоту.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", рейтинговій платформі медіагрупи "Коментарі" виповнюється рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!