Головна Новини Суспільство Фестиваль гігантських китайських ліхтарів запрошує в гості всіх соціально незахищених дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів запрошує в гості всіх соціально незахищених дітей

Маленькі гості фестивалю китайських ліхтарів зможуть побачити понад 30 казкових світлових інсталяцій: сади з райськими птахами, алею панд, ліс з оленями, карету Попелюшки, тунель кохання і головне – 40-метрового гігантського дракона!

2 липня 2019, 13:43
Поділіться публікацією:
Фестиваль гігантських китайських ліхтарів запрошує в гості всіх соціально незахищених дітей

У п'ятницю, 5 липня Фестиваль Гігантських Китайських Ліхтарів відкриє двері для всіх дітей з соціально-незахищених категорій (діти-інваліди, які залишилися без піклування батьків, сироти та діти з багатодітних сімей).

Маленькі гості зможуть побачити понад 30 казкових світлових інсталяцій: сади з райськими птахами, алею панд, ліс з оленями, карету Попелюшки, тунель кохання і головне – 40-метрового гігантського дракона!

"Після вдалого старту Фестивалю нам прийшло багато листів від благодійних організацій з проханням надати можливість дітям із соціально незахищених категорій безкоштовно відвідати наш івент. Знаю, як багато радості та позитивних емоцій приносять такі заходи дітям. Тому ми з радістю запрошуємо всіх познайомитися з культурою Китаю та власними очима побачити красу скульптур з тисяч різнокольорових ліхтариків" – говорить Денис Погорілко, керівник компанії Grand Event.

Організатори також обіцяють в цей день яскраву розважальну програму.

Нагадуємо, що "Фестиваль великих китайських ліхтарів" стартував минулого тижня у парку "Преображенський". Він вже встиг побувати в 40 країнах світу, Одеса – друге місто в Україні, приймаючий фестиваль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!