Головна Новини Суспільство події Яким буде 18 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде 18 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Сьогоднішній день не дуже багатий на події

18 липня 2019, 07:20 comments1424
Поділіться публікацією:
Яким буде 18 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Лукашенко прилетів до Путіна

У Санкт-Петербург відбудеться VI Форум регіонів Білорусі і Росії у якому візьмуть участь президент Білорусі Олександр Лукашенко і президент Росії Володимир Путін.

В Україну Лукашенко приїде восени. ІІ Форум регіонів України і Білорусі пройде в жовтні в Житомирі. Перший Форум відбувся у жовтні 2018-го. Рік тому Петро Порошенко вирушив на нього в Гомель. Форум створили, щоб розширити торговельно-економічне співробітництво країн. Це буде перша зустріч Зеленського і Лукашенко.

У покровителів свято студентів

Сьогодні православні українці відзначають День обретіння чесних мощей преподобного ігумена Сергія Радонезького, покровителя учнів і студентів.

Вважається, що святий угодник оберігає молоде покоління від багатьох спокус. До речі, у житії преподобного Сергія говориться, що в дитинстві хлопчикові з працею давалося вчення. Все змінилося після молитви отрока Варфоломія "про дарування книжкового розуміння" і обіцянки всіляких успіхів у навчанні. З тих пір святий побіжно читав і розумів зміст книг. Щира молитва до Сергію Радонезькому завжди буде мати успіх у учнів.

А що кажуть у народі

У народі 18 липня відзначають Афанасьєв День. Раніше було прийнято в середині літа виходити ввечері під ясний місяць і заряджатися його енергією. Наші предки вірили, що нічне світило в цей день наповнює людину особливою силою і дарує міцне здоров'я.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!