Головна Новини Спорт Голові кандидати на зміну клубу цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Голові кандидати на зміну клубу цього літа

Виділяємо найбільш цікаві та можливі переходи футболістів в це міжсезоння

11 липня 2019, 18:20
Поділіться публікацією:
Голові кандидати на зміну клубу цього літа

Головна сага імені Неймара

Коли ж він нарешті кудись перейде? Впевнений, що ви також, як і я ставите цим питанням. Спочатку ходили масовані чутки, що бразилець виступатиме у складі "Реала", але після трансферу Едена Азара з лондонського "Челсі" стало ясно, що цей перехід не здійсниться.

Зараз же прийшло остаточне підтвердження від іспанського таблоїду AS. Однак, нападник не сумує оскільки його головною завданням є переїзд на "Камп Ноу". І питається, навіщо було їхати? Наводилися різні аргументи влітку 2017 року, коли Нею покинув "Барсу" і вихід з тіні Ліонеля Мессі і величезна заробітна плата в Парижі.

Напевно, Неймар розраховував, що йому вдасться завоювати трофей Ліги чемпіонів будучи при цьому першою скрипкою, але при підтримці зіркових товаришів по команді. План "А" зазнав краху, а значить прийшов час для плану "Б".

Поль Погба

Француз повинен виявитися, то в мадридському "Реалі", то в туринському "Ювентусі". Але за повідомленнями в ЗМІ точно не повинен залишитися в Манчестері, хоча менеджер "Юнайтед" дуже хоче залишити Поля в команді. Роблячи навіть такі гучні заяви, що проти француза існує, нібито вселенський змову, а у самого Погба золоте серце.

На даний час вже стала з'являтися інформація, хто ж може стати заміною французького півзахисника в "МЮ". За відомостями Evening Standard керівництво "Манчестер Юнайтед" бачить у півзахиснику "Тоттенхема" Крістіані Эриксоні потенційну заміну хавбеку Полю Погба на випадок, якщо гравець покине команду у міжсезоння.

За даними джерела, свої команди в поточне трансферне вікно хочуть покинути, як французький футболіст, так і датський хавбек.

Що цікаво, президент Тоттенхема Деніел Леві пропонував мадридцям купити Еріксена, але, судячи з усього, для "Реала" пріоритетним варіантом є Погба, якого хоче бачити у своїй команді Зінедін Зідан.

Варто відзначити, що на трансфері Погба зав'язано і багато інших гравців "бланкос". Хамес Родрігес, Іско і Бейл мають найближчим час покинути клуб, щоб відкрити можливість для переходу французького хавбека.

Євген Коноплянка

На жаль, в українського вінгера (атакувального півзахисника) не склалося в ТОП чемпіонатах його період в Іспанії не можна назвати повністю провальним, але і основним у "Севільї" Коноплянці стати не вийшло. Період у "Шальке" однозначно невдалий, а минулий сезон більше нагадував жахливий сон. Євгенові вдалося прийняти участь лише у 21 матчі у всіх турнірах на його рахунку всього 1 гол і 2 результативні передачі. Його висока заробітня платня спонукає гельзенкірхенців якомога швидше розлучитися з українцем.

Головними претендентами на українського футболіста називаються "Фенербахче" і "Галатасарай". Набагато ближче до підписання гравця збірної України знаходиться "Фенербахче", які, за інформацією Bild запропонували "Шальке" 3 мільйони євро. До цього стало відомо, що Коноплянка погодив 3-річний контракт з "канарками". Очікується, що зарплата українського вінгера в турецькому клубі складе 3,5 мільйона євро в рік.

Гарет Бейл

Чим закінчиться його історія? Той ще питання. То піду, то не піду, то піду, але тільки, якщо заплатите неустойку, тепер йому пропонують шалені гроші в Китаї, але нічого не пропонують босам Мадрида. Може це сподобається, коли за нього були викладені 100 мільйонів євро? Звичайно, ні.

Але від нього треба позбутися через його високу заробітню плату, яка може знадобитися для іншого зоряного новачка. Тому що ера "галактікос" повинна продовжуватися, але вже з новими дійовими особами.

Ромелу Лукаку

Також, як і його товариш по команді Поль Погба жадає змін. Його трансфер здавався справою вирішеною ще кілька тижнів тому. Зараз вже є чіткі відомості, що бельгієць має намір покинути стан "червоних дияволів" і приєднається до "Інтеру".

За повідомленням ESPN футболіст хоче найближчим часом приміряти футболку "Інтера", і разом з ними продовжити підготовку до нового сезону. До слова, Ромелу вже став пропускати тренувальні заняття з "Юнайтед".

Раніше стало відомо, що "нерадзуррі" також мають намір якомога швидше завершити переговори. Зазначалося, що спортдир міланців вже прибув до Англії для закінчення угоди. Тим не менш, наставник "манкуніанців" Оле-Гуннар Солскьяер запевняв, що ніяких офіційних пропозицій до клубу не надходило.

Атуан Грізманн

Його вже зневажає пол Мадрида, не відомо як його приймуть в "Барселоні", але йому не можна залишатися у складі "матрацників", головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне хоче допомогти "маленькому принцу" найбільш цивілізовано покинути клуб. На сьогоднішній день вже стає відомо, хто і під яким ігровим номером буде захищати кольори каталонської команди.

"Барселона" видасть Антуану Грізманну сьомий номер, коли завершить перехід француза, передає AS. Це означає, що нинішньому власникові сімки Філіппе Коутіньйо доведеться підшукати собі новий номер, якщо він не покине клуб цього літа.

Грізманн вважає сімку своїм щасливим номером. Він виступає під ним не тільки в "Атлетіко", але і в збірній Франції.

Ще один новачок каталонців, Френкі Де Йонг, візьме собі 21-й номер, який в минулому сезоні належав Карлосу Аленьє. Голландцеві пропонували 14-й, під яким за "Барселону" грав його співвітчизник Йохан Кройфф, але Френкі відмовився.

Для Де Йонга 21 має особисте значення – його дідусь помер під час святкування 21-ї річниці, тому даний номер – данина пам'яті дідуся.

За інформацією ЗМІ Грізманн повинен стати гравцем "Барселони" до кінця тижня і навіть може сам викупити свій контракт у мадридського клубу.

Теоретично, проблема може виникнути, якщо в клуб повернеться Неймар і побажає собі 11-й номер, під яким тепер грає Усман Дембеле, але до здійснення цього трансферу ще дуже далеко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!