Головна Новини Спорт футбол Тоттенхем може повернути Бейла, але за певних обставин
commentss НОВИНИ Всі новини

Тоттенхем може повернути Бейла, але за певних обставин

Лондонський клуб не може дозволити собі платити Гарету Бейлу його поточну заробітну плату

16 липня 2019, 17:00
Поділіться публікацією:
Тоттенхем може повернути Бейла, але за певних обставин

За інформацією Marca, "Тоттенхем" готовий придбати Гарета Бейла за суму в розмірі 50-60 мільйонів євро, але при цьому не готовий платити йому стільки ж, скільки платять у Мадриді.

У рік валлієць заробляє близько 17 млн євро, а за нинішнім контрактом Реал повинен виплатити йому близько 50 млн за три роки.

"Шпори" готові запропонувати гравцеві тільки половину від цієї суми, а тому будуть вести переговори з мадридським клубом тільки в тому випадку, якщо "Реал" погодиться виплатити Бейлу близько 25 млн євро.

Нагадаємо, що 30-річний гравець раніше захищав кольори "Тоттенхема" з 2007 по 2013 роки, після чого перебрався в "Реал" за рекордні на той момент 101 мільйон євро.

В це трансферне вікно Бейл отримав неймовірне пропозицію з Китаю, але при цьому мадридський "Реал" повинен був відпустити гравця безкоштовно. Що само собою не влаштувало керівництво мадридського "Реала".

Нагадаємо, що валлієць давно не входить у плани на наступний сезон головного тренера мадридського клубу Зінедіна Зідана. І як раніше повідомляло видання "Коментарі", Бейл повинен змінити клубну прописку в недалекому майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!