Сервіс вищого рівня: у поїзді "Рахів-Одеса" затопило вагон (ФОТО, ВІДЕО)

Потоп в плацкарті стався через прорив проржавілої труби під час різкого гальмування

Користувачі українського сегмента соцмереж активно обговорюють чергові дива обслуговування від "Укрзалізниці". Цього разу від "можливостей" вітчизняного залізничного транспорту постраждали пасажири, які їхали в поїзді із Рахова до Одеси, повідомляє місцеве видання "Ейт Ньюз".

Один із плацкартних вагонів поїзда на деякий час перетворився на справжній "вагон-басейн". Все тому, що стару проржавілу трубу розірвало під тиском — після того, як машиністу довелося різко загальмувати.

Пасажири, котрі опинилися у постраждалому вагоні, були змушені їхати певну частину шляху, "насолоджуючись" непередаваними ароматами від води, що активно заливала підлогу. Слід зазначити: у багатьох те, що відбувається, не викликало зайвого подиву. Навпаки — на відео помітно, як люди спостерігають за смердючою рідиною із певною смиренністю.

Наразі відомо, що провідники забезпечили пасажирам місця в інших вагонах через надзвичайну ситуацію. Додаткових коментарів про те, що трапилося від "Укрзалізниці" поки не надходило.

Цікаво, що із потопом довелося розбиратися самим провідникам. Щоб "вигнати" воду з вагона, співробітники використовували швабри, а також звичайні віники. Наскільки вдалою була подібна "рятувальна операція", не повідомляється.

З'ясувати, в чому причина конфлікту, і подивитися відео ви можете в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, до якої трагедії в Ізраїлі нещодавно привела людська необережність. Що саме сталося в одній з місцевих синагог і скільки людей постраждало, дізнайтеся в нашій публікації.