Головна Новини Відео 2021 Сервіс вищого рівня: у поїзді «Рахів-Одеса» затопило вагон (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сервіс вищого рівня: у поїзді «Рахів-Одеса» затопило вагон (ФОТО, ВІДЕО)

Потоп в плацкарті стався через прорив проржавілої труби під час різкого гальмування

17 травня 2021, 13:12 comments1663
Поділіться публікацією:
Сервіс вищого рівня: у поїзді «Рахів-Одеса» затопило вагон (ФОТО, ВІДЕО)

Вагон потягу "Рахів-Одеса" затопило смердючою водою. Фото ілюстративне

Користувачі українського сегмента соцмереж активно обговорюють чергові дива обслуговування від "Укрзалізниці". Цього разу від "можливостей" вітчизняного залізничного транспорту постраждали пасажири, які їхали в поїзді із Рахова до Одеси, повідомляє місцеве видання "Ейт Ньюз".

Один із плацкартних вагонів поїзда на деякий час перетворився на справжній "вагон-басейн". Все тому, що стару проржавілу трубу розірвало під тиском — після того, як машиністу довелося різко загальмувати.

Пасажири, котрі опинилися у постраждалому вагоні, були змушені їхати певну частину шляху, "насолоджуючись" непередаваними ароматами від води, що активно заливала підлогу. Слід зазначити: у багатьох те, що відбувається, не викликало зайвого подиву. Навпаки — на відео помітно, як люди спостерігають за смердючою рідиною із певною смиренністю.

Наразі відомо, що провідники забезпечили пасажирам місця в інших вагонах через надзвичайну ситуацію. Додаткових коментарів про те, що трапилося від "Укрзалізниці" поки не надходило.

Цікаво, що із потопом довелося розбиратися самим провідникам. Щоб "вигнати" воду з вагона, співробітники використовували швабри, а також звичайні віники. Наскільки вдалою була подібна "рятувальна операція", не повідомляється.

Відзначимо, що користувачі соцмереж вже почали згадувати попередні подібні халепи українських залізничників. "Укразалізниці" пригадали й вагони, які протікали під час дощу, і занесений снігом ізсередини плацкарт. Нинішню ж ситуацію більшість українців, як і водиться, сприйняли з досить іронічним гумором.

"Наступна стаття — "Вагон УЗ розвалився на ходу", "Нова послуга — мокра підлога, за неї ціна не була вкладена у квиток, тому з вас ще по 200 гривень!", "Тепер піднімуть ціни на проїзд, щоб купити більше віників", "Панове, якщо воно поїхало — це вже добре, а комфорт це вже справа десята", — пишуть користувачі під відео в Telegram-каналах.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про інцидент в іншому виді транспорту — бійку між пасажирами одного з турецьких літаків. З'ясувати, в чому причина конфлікту, і подивитися відео ви можете в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, до якої трагедії в Ізраїлі нещодавно привела людська необережність. Що саме сталося в одній з місцевих синагог і скільки людей постраждало, дізнайтеся в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!