Головна Новини Відео 2020 Свобода слова в Україні - це реальність: як "Коментарі" представляли рубрику "Блоги" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Свобода слова в Україні - це реальність: як "Коментарі" представляли рубрику "Блоги" (ВІДЕО)

Портал "Коментарі" відсвяткував запуск рубрики "Блоги" разом з провідними українськими блогерами, політологами та економістами

15 жовтня 2020, 16:58
Поділіться публікацією:








Свобода слова в Україні - це реальність: як "Коментарі" представляли рубрику "Блоги" (ВІДЕО)

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Портал "Коментарі" запустив довгоочікувану рубрику "Блоги" і на честь цієї події влаштував урочисту презентацію на території інноваційного парку UNIT.City. В рамках заходу відомі блогери, експерти та журналісти мали можливість поспілкуватися в неформальній обстановці, взяти участь в цікавих іграх і конкурсах, а також обговорити майбутню співпрацю в рамках проекту.

Приємна, легка атмосфера і невимушене спілкування були відтворені завдяки зусиллям Агентства креативного маркетингу ToShoNado. Гості вечірки з радістю вітали старих друзів, адже сьогодні, в епоху коронавірусу, не так вже й часто вдається поспілкуватися з колегами в "офлайн-режимі", та ще в неробочій обстановці.


Презентація рубрики "Блоги" відбулася за активного сприяння виробників мінеральної води "Моршинська" і "Джермук", відомої кондитерської компанії "Сладкопузікі" , Центру культури вина Shabo, Київського заводу шампанських вин Henkell x Freixenet, а також Unit.Cafe. Наші партнери забезпечили свято смачними частуваннями та напоями. Крім того, всі гості мали можливість насолодитися приємним ароматом кави від Jaguari.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!