Головна Новини Відео 2020 В Австралії коала пробралася в будинок і залізла на різдвяну ялинку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії коала пробралася в будинок і залізла на різдвяну ялинку (ВІДЕО)

Досить незвичайний випадок стався з мешканкою Австралії

9 грудня 2020, 11:41
Поділіться публікацією:








В Австралії коала пробралася в будинок і залізла на різдвяну ялинку (ВІДЕО)

ФОТО: abc.net.au

Аманда Маккормік з Аделаїди-Хіллз, що в Австралії, розповіла в соціальній мережі про курйозний випадок, який стався з нею нещодавно. За словами дівчини, повернувшись після роботи додому вона помітила дивну поведінку своєї собаки, яка буквально вела її до різдвяної ялинки, встановленої у вітальні. Підійшовши до того місця, Аманда побачила, що всі іграшки розкидані по підлозі, а на самій ялинці сидить справжня коала. У момент виявлення тварина ласувала пластиковими гілками з дерева.

Господиня будинку негайно зателефонувала в організацію з охорони тварин і повідомила їм, що прямо зараз в її вітальні сидить коала. Коли на виклик приїхали рятувальники, дівчина розповіла їм, що зазвичай вона не закриває вхідні двері свого будинку, тому, що її собака любить самостійно виходити у двір. Після цього вони зняли звіря з дерева, але зробити це було не так просто, адже коала зовсім не хотіла залишати різдвяну ялинку.

picture

Рятувальники зізналися, що коли їм подзвонила Аманда, вони подумали, що це не більше, ніж просто чийсь розіграш, оскільки подібного вони ще не чули. Сама дівчина також була шокована тим, що сталося. Мабуть, після того, як Аманда пішла на роботу, собака відчинила двері, а в цей момент коала забігла в будинок.

Очевидиця незвичайної події зазначила, що коли тварину забирали, вона щосили намагалася повернутися назад. Тому Аманда не виключає, що зустрінеться з цієї коалою ще раз.



Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" розповідав читачам про те, що вчені знайшли карликових опосумів, які вижили під час лісових пожеж в Австралії, а також  про те, що мама з "Один вдома" повторила свій знаменитий крик, і це відео стало вірусним в інтернеті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!