Головна Новини Відео 2021 «В ефірі радіо «Тризуб»: як українські захисники на Донбасі потролили бойовиків (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«В ефірі радіо «Тризуб»: як українські захисники на Донбасі потролили бойовиків (ВІДЕО)

Військові піднімають власний бойовий дух за допомогою патріотичних пісень

9 квітня 2021, 21:12 comments1139
Поділіться публікацією:
«В ефірі радіо «Тризуб»: як українські захисники на Донбасі потролили бойовиків (ВІДЕО)

Військові увімкнули бойовикам Гімн України та пісню про "сепаратиста". Скрін із відео

Ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі продовжує залишатися досить непростою. При цьому українці, відомі своїм почуттям гумору і витримкою, не упускають моменту, щоб зайвий раз нагадати російським бойовикам, на чиїй землі вони знаходяться. У соцмережі Twitter з'явилося відео, як для цього представники ВСУ використовують різні пісні.

"В ефірі радіо "Тризуб", — бадьоро заявляє один з українських військових, перш ніж включити для підняття бойового духу і настрою Державний Гімн України.

Для хлопців, які перебувають у лінії розмежування слова "душу й тіло ми положим за нашу свободу" є аж ніяк не красивою фразою, а реальністю. Однак головну пісню країни українські воїни використовують для того, щоб нагадати російським окупантам, що це не вони прийшли зі зброєю на чужу землю.

"Ведучого" "музичної програми" інтернет-користувачі вже охрестили місцевим "діджеєм, виконуючим заявки орків". До слова, бойовиків військовослужбовець скромно називає "бродячими волонтерами", тут же вмикаючи наступну пісню зі словами: "Слава Україні!"

Варто зазначити, що другий обраний нашими бійцями трек є написаною вітчизняними прикордонниками ще в 2014 році піснею про АТО. Знаменита фраза "я сьогодні в полі чистому застрелив сепаратиста" явно дозволяє зрозуміти, які настрої панують серед українських бійців. Це ще одне свідчення того, що хлопці налаштовані захищати батьківщину до останнього.

Останньою потрапила на відеозапис пісня, яку "гість студії" прокоментував побажанням якнайшвидшого відправлення бойовиків на концерт Кобзона. Це трек "Son Ar Chistr". Багатьом українцям він більше відомий під назвами "Sieben Tage lang" або "Was wollen wir trinken".

Помилково вважається, що ця пісня була гімном Люфтваффе, військово-повітряних військ Німеччини. Однак німецькою її вперше виконали лише в 1980 році, оригінал же звучить французькою. Незважаючи на те, що в тексті йдеться про хлопця, який любить випити сидру, багато росіян впевнені в міцному зв'язку композиції із фашистською Німеччиною. Ймовірно, саме з цієї причини українські військові і використовують пісню — щоб "потріпати нерви" окупантам.

Українські користувачі Twitter висловили свою підтримку подібних дій хлопцям із ВСУ. Один із користувачів, кажучи про своє перебування на Донбасі, підтвердив, що його підрозділ також умикав Гімн України на повну гучність.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як одна з російських пропагандистських журналістів впала під час прямого ефіру, розмірковуючи про Крим і Україну. Пізніше з'ясувалося, що забоєм вона не відбулася. Подробиці і епічний момент падіння шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, хто з народних депутатів під час виступу у ВР двічі назвав Путіна нецензурним словом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

kiska

10 квітня 2021, 00:43

Мнoго жeнщин хoтят сeксa на одну нoчь. Все они собраны на одном сайте и ждут члeнa для жосткого тpаxа. Все анoнимнo и конфидeнциaльно, peгистpиpуйся пока беcплaнo ----- http://srt.vg/trax

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!