Головна Новини Відео 2021 Загорівся і впав у воду: як у Китаї розбився вертоліт (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загорівся і впав у воду: як у Китаї розбився вертоліт (ВІДЕО)

У Китаї 10 травня 2021 року зазнав аварії пожежний вертоліт, є загиблі

10 травня 2021, 20:24
Поділіться публікацією:
















Загорівся і впав у воду: як у Китаї розбився вертоліт (ВІДЕО)

Авіакатастрофа в Китаї. Скріншот

У Китаї в авіакатастрофу потрапив пожежний вертоліт. Про це повідомляє агентство Xinhua.

Аварія сталася вранці сьогодні, 10 травня, в місті Далі, що в провінції Юньнань на південному заході країни. Повідомляється, що після катастрофи двом членам екіпажу була надана невідкладна медична допомога. Але, на жаль, медикам не вдалося врятувати постраждалих, вони померли на місці. Крім того, відомо, що два члени екіпажу  зникли безвісти. Відзначимо, що всього на борту перебувало четверо осіб.

Пожежний вертоліт повинен був набрати воду для гасіння лісової пожежі.

Момент краху очевидці зняли на відео. Ролики опубліковані в Youtube. Як можна побачити, спочатку вертоліт кружляв над озером Ерхан, після чого почав горіти — а потім впав у воду.


Додамо, що на пошуки двох членів екіпажу відправилися майже півтисячі професійних рятувальників з 16 рятувальними шлюпками.

Повідомляється, що пожежа виникла в неділю, 9 травня, в лісі в місті Далі. Були евакуйовані більше 2000 мешканців. У повідомленні наголошується, що ліс горів на території близько 48 га.


Нагадаємо, в Росії "втопили" ракету: невдалий запуск потрапив на відео. Фрегат "Маршал Шапошников" ВМФ Росії зробив запуск крилатої ракети "Калібр", який виявився невдалим. Відео, як ракета ледь не підбила корабель і тоне після пуску, вже з'явилося в Youtube.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, Нідерланди подають позов до Європейського суду з прав людини проти РФ за її роль в катастрофі малайзійського пасажирського літака Боїнг-777 рейсу МН17, збитого в небі над Донецькою областю в липні 2014 року. Що це означає? Чому позов подано саме зараз? Які можуть бути наслідки для РФ? "Коментарі" дізналися відповіді в експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!