Главная Новости Досуг Еріка знайшла заміну Шурінсу
commentss НОВОСТИ Все новости

Еріка знайшла заміну Шурінсу

17 мая 2010, 13:05
Поделитесь публикацией:
Еріка знайшла заміну Шурінсу

Фаворитка проекту "Суперфінал. Фабрика" зуміла остаточно викинути з голови свого екс-хлопця.

Еріка, чарівна 21-річна "фабрикантка", незважаючи ні на що встигла не тільки оговтатися після гіркого розставання зі Стасом Шурінсом, але й закохатися в нового хлопця.

- У нас із ним зараз дружні здорові й нормальні відносини — привіт-привіт, бувай-бувай. Жодних інших розмов у нас немає, щоправда. Я перестраждала і живу далі. Навіщо мені він, якщо я вже встигла закохатися заново, це вже не "фабрикант", з "фабрикантами" на любовному фронті я більше не хочу мати справи. Закохуватися в "фабриканта" — велика помилка, я таких більше не робитиму. Зараз у мене "нова жертва", і у нас із ним усе відмінно, але поки що я не можу сказати, хто він, — розповідає Еріка Glamurchik`у.

До речі, навіть після того, що Стас покинув Еріку, вона відгукується про нього досить позитивно.

- Коли кажуть, що він гомосексуаліст, я лише посміхаюся. Чи може він бути гомосексуалістом, якщо він був зі мною в одному ліжку. Преса виконує свою роботу добре, але для мене він — натурал, а всі, хто хоче вважати його гомосексуалістом — нехай так і думають, — зауважує Еріка.

Нагадаємо, переможець "Фабрики зірок-3" Стас Шурінс та Еріка зустрічалися досить-таки тривалий час і розлучилися з ініціативи Стаса. Але враховуючи, що про Стаса Шурінсе Еріка говорить спокійно і виважено, навряд чи їхню пару може очікувати відновлення колишніх стосунків.

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!