Главная Новости Досуг У "Крістал Холі" пройшла грандіозна презентація нових моделей Porsche Cayenne
commentss НОВОСТИ Все новости

У "Крістал Холі" пройшла грандіозна презентація нових моделей Porsche Cayenne

21 мая 2010, 09:07
Поделитесь публикацией:
У "Крістал Холі" пройшла грандіозна презентація нових моделей Porsche Cayenne

На події був присутній Крістіан Штекель – регіональний менеджер Porsche Центральної та Східної Європи.

Розпочато було з прес — конференції на якій виступили: бренд директор Porsche, "Віннер Імпортс Україна" пан Петро Рондяк, заступник бренд директора Porsche, генеральний менеджер "Порше Центр Київ" пан Сергій Корольов та спеціальний гість — пан Крістіан Штекель, регіональний менеджер Porsche, Центральна та Східна Європа.

Мета самої презентації була не зовсім звичайна. Гостей знайомили з тим, що вважали добре знаним. Але на те, що зроблено талановито завжди очікує вина-города, інколи, навіть, у багатьох проявах. Саме це довели нові моделі Cayenne.

Під час їхнього створення мета була однозначною. Ще більше Porsche. Також були зрозумілі і задачі, поставлені перед інженерами. Удосконаленню підлягає все, крім логотипу.

Результат – знову був посилений характер моделей Cayenne. За рахунок бі-льшої спортивності, за рахунок зменшення витрат пального, за рахунок знижен-ня викидів СО2, покращення динамічних характеристик та значного зменшення ваги автомобілів. Тобто за рахунок передових технологій Porsche.

Розробники сконцентрувалися на найголовнішому – на суті.

На самій презентації у "Крістал Холі" були представлені моделі: Porsche Cayenne S та Porsche Cayenne Turbo. Подія була яскравою та витриманою у стилі всесвітнього лідера автомобільної індустрії. У програмі були: художниця Дар`я Пушанкіна з пісочною анімацією, яка втілила в образах тварин основні риси характеру нових Cayenne; лазерне шоу; виступ балету; музика від DJ Eva. Ведучим заходу виступив Антін Мухарський.

По материалам: Дело



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!