Главная Новости Досуг Еріка чекає пропозиції від Меладзе
commentss НОВОСТИ Все новости

Еріка чекає пропозиції від Меладзе

3 июня 2010, 12:20
Поделитесь публикацией:
Еріка чекає пропозиції від Меладзе

Екс-"фабрикантка", на відміну від багатьох співачок, не марить участю в найсексапільнішому тріо всього СНД.

Еріка, 21-річна екс-кохана переможця "Фабрики зірок — 3" Стаса Шурінса, зізналася, що група "ВІА Гра" для неї — не межа мрій. Незважаючи на те, що ще одна екс-"фабрикантка" Єва Бушміна вистрибом залишила проект заради участі в тріо, Еріку такі перспективи не тішать. Дівчині не до душі формат групи.

- Костянтин Меладзе знає мій формат і відчуває мою душу, знає, яку музику я люблю і що мені подобається. Не можу сказати, що мені не подобається "ВІА Гра", мені подобаються їхні пісні, але за стилем — це не мій формат. Він чудово розуміє, що я не розкрилася б у цій групі, та я й сама не хочу у "ВІА Гру".

Після закінчення проекту "Фабрика. Суперфінал" на Еріку чекає гастрольний тур містами України, а ось пропозицій від Костянтина Меладзе, за її словами, поки що жодних не надходило.

- Поки що він мені нічого не пропонував, а якби й запропонував, я це тримала б у таємниці, щоб усіх заінтригувати, — усміхається екс-"фабрикантка" Еріка. — Сподіваюся, якщо в нас і буде співпраця з Костянтином Меладзе, то в руслі сольної кар`єри.

Проте якби Костянтин Меладзе запропонував Еріці замінити одну з красунь "ВІА Гри", дівчина через брак кращого варіанту навряд чи відмовила б іменитому продюсерові.

Фото: Володимир Шевчук

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!