Блог

Ігор Петренко: АЗАРТНИЙ ФРОНТ: ЯК КРАІЛ ДОМАГАЄТЬСЯ ІЗОЛЯЦІЇ РОСІЇ В ГРАЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ

Війна з росією має багато вимірів.

1

comments12287

Ігор Петренко

Політолог

Доктор політичних наук, доцент кафедри політичних наук філософського факультету КНУ імені Тараса Шевченка. Директора департаменту внутрішньої політики Міжнародного центру перспективних досліджень.

Безумовно основним є знищення окупантів на фронті, чим успішно займаються наші захисники. Другим є широкий дипломатичний фронт, який активно працює над багатовимірним санкційним тиском на країну агресора. Окремим фронтом є волонтерська підтримка ЗСУ. Поряд з цим кожна галузева інституція в межах своєї сфери прагне так само завдати окупантам максимальних збитків з метою змусити їх припинити агресію. Зокрема широкий гемблінговий фронт розгорнула Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) і попри те, що ця інституція є абсолютно новою для України й функціонує лише другий рік, вона змогла організувати системну роботу з ізоляції росії у світовій гемблінговій індустрії.

Так, КРАІЛ звернулася до міжнародних гемблінгових асоціацій, конференцій та виставок з закликом до повної ізоляції росії в гемблінговій індустрії. Це дуже правильний крок, адже політику ізоляції рф необхідно реалізовувати у всіх сферах бізнесу. Тоді ми матимемо мультиплікаціний ефект, який не залишатиме окупантам шансу нормально працювати бодай в якійсь галузі економіки. КРАІЛ наполягає, щоб весь світовий гемблінговий бізнес зайняв тверду позицію щодо росії. Для цього необхідно негайно припинити членство російських компаній та їх представників у міжнародних організаціях, не допускати співпраці й участі представників російських компаній у зустрічах, виступах, робочих групах, виставках тощо. Засудження дій росії має бути публічним, без жодних конотацій, що начебто не все так однозначно! Адже податки, які сплачують представники російського ринку азартних ігор та лотерей йдуть на фінансування дій держави-терориста, яка катує, ґвалтує та вбиває мирних українців, знищує лікарні, садочки, школи тощо. Це неприпустимі речі в XXI столітті, тому реакція світу має бути жорсткою та промовистою. До цього і закликає КРАІЛ.

У всій цій історії є ще один важливий економічний зріз – після ізоляції росії й по завершенню війни Україна може стати центром гемблінгових інвестицій. Мова про те, що в росії працювати буде вкрай токсично ще дуже довго, але великий регіон у вигляді пострадянського простору буде залишатись і буде безліч охочих освоїти цей величезний несанкційний ринок. Україна буде відігравати першу скрипку, тим більше, що працювати в нашій державі буде дуже модно та добре для репутації міжнародних компаній. Фактично падіння росії – це піднесення Русі-України, коли центр регіонального впливу та тяжіння інвестицій буде саме в нашій державі! Крок за кроком ми до цього йдемо!



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!