Бюджетно в Ригу: як недорого відвідати столицю Латвії

Портал "Коментарі" продовжує спецпроект про бюджетні подорожі по Європі. У черговому матеріалі ми розповімо, як заощадити на поїздці до столиці Латвії Риги і де недорого скуштувати дари Балтійського моря – червону рибу та ікру

Рига – одне з найкрасивіших міст балтійського регіону. Вузькі середньовічні вулиці, на яких в ряд вишикувалися будиночки з маленькими вікнами з часів, коли існував податок на денне світло. Розкішний Будинок Братства Чорноголових. І, звичайно ж, дари Балтійського моря – червона риба й ікра. Все це приваблює туристів з усього світу в столицю Латвії. Це місто знаходиться практично під носом у українців, і може стати відмінним варіантом для першого знайомства з Європою.

Авіаквитки: дешеві пропозиції є

З України до столиці Латвії літають літаки Air Baltic Wizz Air. Ціни на перельоти з першою компанією традиційно тримаються в районі 100 євро в обидві сторони. Якщо брати заздалегідь, за півроку, наприклад, то можна полетіти від 80 євро. Іноді Air Baltic пропонують мандрівникам тікети від 40 євро в обидві сторони- для цього треба постійно відслідковувати новини компанії і ловити знижки. У цій ситуації бюджетному туристу буде простіше скористатися послугами лоукост. Ціни Wizz Air на цей напрямок тримаються в районі 50 євро. Квитки за такою вартістю можна спокійно забронювати навіть за два-три місяці. А якщо почекати знижку від лоукосту, то можна злітати в столицю Латвії від 25 євро в обидві сторони.

побувати в Європі.

Також ми давали поради, як недорого і з користю провести вихідні в Римі, знайшли переваги відвідування Вільнюса, дали кілька порад - як не залишити цілий стан в дорогому Парижі, а також виділили численні плюси подорожі до Праги.