Блог

Бала Віталій: Головна подія

Відключення електроенергії не зупинить поразку рашистів

0

comments5786

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




На цьому тижні в Україні, після рашистських ракетних ударів, ударів іранськими дронами-камікадзе, по українській енергетичній інфраструктурі, почалися відключення електроенрегії у різних регіонах.
Ворог дуже сподівався і сподівається на хаос, паніку і страх, а також невдоволення українського народу. Рашистський агресор, який не може нічого вдіяти на полі бою, обрав тероризм проти мирного населення своїм головним засобом примусити Україну до переговорів на умовах рашистів.
Але, український народ вчергове продемонстрував, як він ставиться до загарбників і терористів. Замість паніки, хаосу і страху, зібраність та ненависть до рашистських терористів.
А працівники енергетичної галузі творять просто дива і надшвидкими темпами відбудовують пошкоджену агресором інфраструктуру.
Цей тиждень "відключення електроенергії" тільки наочно підтвердив, що у рашистів не має жодних шансів і Україна переможе.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!