Блог

Бала Віталій: Головна подія

Агенти російських спецслужб ще досі у владі.

0

comments4235

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




На мою думку, головною подією цього тижня було оприлюднення інформації про завершення розслідування ДБР кримінального провадження щодо державної зради колишнього начальника Головного управління Служби безпеки України в АР Крим Олега Кулініча. 

Цікаво було б точно знати, хто перехопив і записав розмови Сівковича та Кулініча, які насправді ставлять ще багато запитань щодо агентів ФСБ у вищих ешелонах української влади.

Тому, дуже хочеться вірити, що ДБР та й інші правоохоронні органи не зупиняться і українці ще взнають  про зрадників у владі.

А по великому рахунку ,Олег Кулініч мав би розповісти про тих представників у владі, які йому допомагали, сприяли. Хто ці люди, які у них прізвища, про це поки що, нам не повідомили, хоча всі прекрасно розуміють, що Кулініч не один зрадник.

Взагалі, кадрова політика чинної влади напевно є найгіршою з точки зору професійності людей, яких призначають, бо головним критерієм є непотизм та служіння владі, а не країні. Але, тепер ми побачили і почули, що серед призначених чинною владою високопосадовців є агенти країни-агресора, що зараз, під час війни, загрожує національній безпеці України та успішному веденні війни ЗСУ.

Тому, всі розмови про агентів у владі, які велись і заперечувались владою, насправді відповідають дійсності і питання тільки у тому, чи достатньо, у першу чергу, у президента політичної волі очистити владу та позбавитись агентів російських спецслужб.

При наявності такої політичної волі, не сумніваюсь, що наші західні партнери нам допоможуть у розслідуваннях таких справ.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!