Блог

Valerii Klochok: Кава "по-турецьки"

Чимало сказано, написано та знято відео про можливість турецького майданчику для переговорів між Україною та Росією. Ще більше буде в майбутньому.

0

comments4473

Valerii Klochok

Політична та економічна аналітика

Політичний та економічний експерт Growford Institute, магістр державного управління, приватний підприємець. Народився на Черкащині, де впродовж десяти років займався педагогічною діяльністю, в тому числі обіймав керівні посади в закладах освіти та органах виконавчої влади. Є радником митної служби 3-го рангу. У 2005 році здобув ступінь магістра державного управління у Київському національному економічному університеті. З 2004 року консультант з економічних та політичних питань депутатської фракції у Верховній Раді України, помічника-консультанта народного депутата.


Сьогодні Реджеп Таїп Ердоган неоднозначно пояснив свою ідею про проведення саміту Зеленського й Путіна. За його словами, він слідує логіці, як знизити градус замість того, щоб роздувати пожежу.

Аде що справді криється за цим наміром? Бажання бути на вістрі подій? Заявити про себе у світі? Нагадати про велич Османської імперії чи банальне бажання укріпити відносини з Росією?

 

З огляду на те, що Ердоган ні спростував, ні підтвердив заяву Пєскова, про те, що Туреччина готова запросити на ці переговори і представників «Л/ДНР», можна допустити, що це бажання укріпити відносини з Росією. Чому власне не дуже противиться й українська влада. Заради правди то й особливо важелів таких вона немає.

 

Що власне підтвердив і Міністр оборони Олексій Резніков. На своєму сьогоднішньому брифінгу він заявив, що Київ готовий до переговорів з Москвою, але тільки в тій країні, яка не буде заангажованою і не залежить від Кремля.

 

Чи буде це Туреччина? - Не виключаю. Адже Туреччина нібито і не можу бути залежною від Кремля, як член НАТО!

 

Така от кава "по-турецьки"!

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!