Блог

Valerii Klochok: Напіврозпад Слуг

Нардеп зі Слуги народу Галушко Микола заявив про вихід із партії (не з фракції, а з партії) в знак протесту щодо формування списків кандидатів на місцевих виборах у своєму окрузі.

0

comments2099

Valerii Klochok

Політична та економічна аналітика

Політичний та економічний експерт Growford Institute, магістр державного управління, приватний підприємець. Народився на Черкащині, де впродовж десяти років займався педагогічною діяльністю, в тому числі обіймав керівні посади в закладах освіти та органах виконавчої влади. Є радником митної служби 3-го рангу. У 2005 році здобув ступінь магістра державного управління у Київському національному економічному університеті. З 2004 року консультант з економічних та політичних питань депутатської фракції у Верховній Раді України, помічника-консультанта народного депутата.


Напіврозпад Слуг

 

Нардеп зі Слуги народу Галушко Микола заявив про вихід із партії (не з фракції, а з партії) в знак протесту щодо формування списків кандидатів на місцевих виборах у своєму окрузі.

 

Чому лише з партії, чому не з фракції, чому не складає мандат в знак протесту проти партійної корупції? Питання риторичне.  

 

Уважно передивився відеозвернення Галушки. Враження, що текст читає. Пруф у коментарі. Гляньте, буде цікаво.

 

Так само цікава політична кар’єра самого нардепа, який до походу в раду працював директором охоронної фірми батька.  

 

Микола Галушко народився 5 грудня 1979 року в селі Аргаяш Аргаяшського району Челябінської області Російської Федерації у сім'ї радянського міліціонера Леоніда Галушка.

 

Його батька, Леоніда Миколайовича по міліцейській лінії перевели до України, де він з часом дослужився до керівника обласного УБОЗу. Зв'язки з міліцією допомогли відкрити в Київській області свій бізнес — приватну охоронну фірму під назвою «Галід».

 

2001 року Микола закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». У 2002—2005 роках працював в УБОЗ ГУ МВС в Київській області.

Від 2017 року поряд з посадою директора ПП «ГАЛІД», Микола Галушко паралельно був радником директора ДП спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт».

Повертаючись до самого факту заяви.  

 

Потроху-потроху «монолітність» Слуг втрачає сутність. На перший погляд дрібні чвари в середині команди (хоча сам факт наявності команди сумнівний) завдають репутаційних втрат. І цей процес за логікою реальності сьогодення має набирати обертів. Поляков, Скороход, Іванісов, Герос... Галушко. Список поповнюється.  

 

Звісно, що подібні речі траплялися і в попередніх скликаннях. Але все це свідчить про ДУЖЕ низьку якість політики. Точніше про відсутність будь якої якості політики. Нажаль.

 

P.S. А десь тихенько сидить Андрей Богдан та мило посміхається :). «Усе лише починається ;)», - подумав він.

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!