Блог

Бала Віталій: П’ятничне міркування

"як до Києва рачки»

0

comments2596

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Протягом п’яти днів в Україні були прийнятті рішення та зроблені дії, які яскраво продемонстрували, що до адекватності чинній владі так далеко, як до Києва рачки.

Мова і про збільшення тарифу на електроенергію, про це напишу завтра у дописі «Головна подія» і про намагання завадити волонтерському руху, про це прочитаєте у понеділок у дописі «Злий понеділок».

Але загальне враження сумне і насторожує.

Чинна влада «ожила» і вдається до заходів, які нагадують її дії до 24 лютого 2022 року, які вели країну до економічної катастрофи.

Також було «цікаве» призначення в Одеську область. Дивно було слухати про якийсь там досвід нового очільника ОВА, який стане у пригоді Одеській області під час війни. Прокурор, то дуже має «великий» досвід у воєнних справах.

У Києві чомусь призначили генерала а в Одесу прокурора.

Таке «логічне» призначення неможливо пояснити з точки зору ефективності і результативності виконання необхідних обов’язків у протистоянні ворогу, без військового досвіду, навіть з точки зору логіки.

Хоча нема жодного сенсу шукати логіку у діях влади щодо інтересів країни і людей, це все рівно, як до Києва рачки.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!