Блог

Бала Віталій: Про антирейтинг

Володимир Зеленський вирвався у лідери.

0

comments6316

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Володимир Зеленський вирвався у лідери антирейтингових політиків випередивши Петра Порошенка, який довго посідав перше місце. Згідно результатів соціологічного опитування Центру Разумкова, яке було проведене методом телефонного опитування 1200 респондентів 23-27 жовтня, у Зеленського 31,9% і це хоч не набагато, але більше за антирейтинг 31,6% Порошенка. І якщо у Петра Порошенка антирейтинг знизився з 45% у липні, то у Володимира Зеленського він зріс у порівняні з 24% у липні.

Найменший рейтинг у Дмитра Разумкова, що складає 4,6%, у липні було 10%.

Але рекордсменом зниження антирейтингу стала Юлія Тимошенко, яка покращила свій результат на 24,2% і має 13,8% у порівняні з 38% у липні.

Можна зробити висновок, що дії та рішення Володимира Зеленського протягом останніх трьох місяців оцінюються громадянами негативно, особливо це стосується відставки Дмитра Разумкова, який вже почав "збирати" розчарованих прихильників Зеленського.

В опонентів Володимира Зеленського навпаки, ситуація складається достатньо позитивно, адже саме антирейтинги Петра Порошенка і Юлії Тимошенко давали команді Зеленського впевненість, що у них все добре і команда президента не має підстав для хвилювання. Думаю, що після оприлюднення цього опитування, в офісі президента на вулиці Банковій емоційний шок, адже всі їх старання показати безальтернативність Зеленського через замовлення потрібних соціологічних досліджень виявились марними.

На мою думку, з кожним місяцем ситуація для Зеленського буде тільки погіршуватись, бо сьогоднішні результати є тільки початком "розплати" за їхню некомпетентність і шкідливі для країни дії та безвідповідальність.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!