Блог

Бала Віталій: Про депортацію українців

російська федерація має розпастися і перестати існувати

0

comments5294

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Учора, 7 вересня, Рада Безпеки ООН розглянула одне з головних питань війни в Україні. Мова йшла про долю українців, яких росія примусово вивозить з України.
Ще на початку війни російські окупанти почала створювати фільтраційні табори на окупованих територіях. А вчора на засіданні Радбезу ООН при обговорені були наведені деталі про ці фільтраційні табори, де присутнє фізичне та психологічне насильство, тортури, особисті обшуки та розлучення сімей, перед примусовою відправкою на росію.
За різними оцінками вже від 900 тисяч до 1,6млн. українців пройшли через ці фильтраційні табори.
На мою думку, це не просто воєнний злочин, як про це говорили дипломати на засіданні Радбезу ООН, фактично це геноцид проти українців.
Також, ці дії спрямовані на спроби змінити демографічну ситуацію на тимчасово окупованих територіях.
Ми спостерігаємо насильницьку русифікацію українців. І саме страшне, те, що окупанти вивозять дітей на росію і примусово усиновлюють, позбавляючи дітей іхніх батьків, і Батьківщини, намагаючись "перетворити" їх на росіян.
Світ має зрозуміти, що росія сьогодні - це рашистсько-фашистьска держава і світ повинен зробите все, щоб вона була знищена, а не вести з рашистами перемовини, торгувати і говорити про мир.
Нехай ті керівники країн, які займають позицію домовляння з росією, уявлять собі примусове вивезення дітей їхніх країн та насильницьке усиновлення громадянами росії, щоб вони тоди сказали?
Іншого варіанту, як Перемога Україні у війні та розпад росії, для мирного майбутнього українців не існує.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!