Блог

Бала Віталій: Про доплати військовим.(Продовження)

Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди.(Симон Петлюра)

0

comments7108

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Коли 10 квітня Верховна Рада проголосувала про відновлення доплат військовим у розмірі 30 тисяч, я написав, що помилки насправді неможливо виправити, бо вони вже мають наслідки, помилки краще не повторювати.
Але, виявляється у політиків думка інша. 
Спочатку представники влади, політики, почали робити заяви, що у бюджеті нема грошей на такі виплати, потрібно вносити зміни до бюджету.
Я, не є фахівцем з фінансів і бюджету зокрема. Але, наскільки я пам'ятаю доплати перестали платити з 1 лютого 2023 року, а бюджет приймали ж раніше, коли, наскільки я розумію ці надбавки мали б бути враховані, чи я помиляюсь? Чи коли зняли виплати, то внесли зміни до бюджету? Хто у курсі?
А потім пішли цифри, які починали називати представники влади і примкнувші до них. Ці цифри були "дивовижними", я навіть тут побачив просту арифметику, що згідно цих названих цифр в Україні армія складає виявляється понад 4 млн. людей.
Але мова вже не про це, а про одного народного депутата з фракції "Голос" Володимира Цабаля, який вніс проект постанови, що блокує підписання головою ВР прийнятого рішення.
Там один представник того фальшивого "Голосу", щось виправдовує, каже, що то на краще.
Побачимо, але зараз реакція тільки одна і вона дуже негативна, м'яко кажучи.
Партія "Голос" пройшла у парламент виключно завдяки співаку Вячеславу Вакарчуку.
Можливо Вакарчук і пішов з парламенту, коли зрозумів, що у фракції "Голос" гівнюків більше, ніж нормальних людей. Випадкові люди у політиці, як правило, займаються не державними справами.
Тепер країна знає ще одного такого гівнюка - це Цабаль.
Уявляю, як це сприйняли військові.
Замість того, щоб приймати закони, рішення, які всіляко допомагають захисникам України, політики, на жаль, роблять все навпаки.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!