Блог

Бала Віталій: Про гарантії безпеки України

ЗСУ та успішна Україна - головні гаранти безапеки

11

comments9377

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




У понеділок, 19 грудня, президент Фінляндії Сауле Нііністьо у Ризі негативно висловився про заяву президента Франції Еммануеля Макрона щодо надання гарантій безпеки росіЇ. Він зауважив, що саме сусідам росіїпотрібні грантії безпеки.
А президент Литви Гітанас Науседа зауважив, що саме росія повинни надати гарантії безпекі Україні.
На мою думку, на сьогоднішній день, коли в Україні йде війна, говорити про якісь гарантії безпеки, навіть для України, передчасно.
Мова може йти тільки про надання Україні необхідної допомоги і у першу чергу необхідної зброї, яка прискорить поразку росії та перемогу України у цій війні.
Найкращими гарантіями безпеки для України, з боку наших міжнародних союзників. буде вступ у НАТО.
Іншою, найважливішою гарантією безпеки України є і будуть ЗСУ, про які потрібно і надалі дбати та всіляко підтримувати, зокрема. необхідним фінансуванням.
І нарешті не менш важливою гарантією безпеки України, буде розбудова успішної, економічно потужної держави.
А для цього необхідно привести до влади професійних, порядних та патріотичних людей.
Адже сьогоднішня політична влада зовсім не відповідає цим ознакам. ( Затупник ОПУ їздив на машині, яка була надана, як гуманітарна допомога, глава обласної адміністрації виділяв бюджетні кошти своїй тренерці з фітнесу, мова про понад мільярд гривень, ну а глава партії Слуга народу, взагалі пробила дно, коли приїхала у військовий госпіталь виясняти стосунки з важкопораненим захисником України. І це тільки три приклади, які на слуху).
Тому, для побудови успішної України, яка і буде головною гарантією безпеки, після Перемоги над зовнішнім агресором, потрібно буде ще вигнати з влади і політики загалом, всіх пристосуванців, нездар та негідників.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!