Блог

Бала Віталій: Про контрнаступ ЗСУ

Потрібна наступальна зброя

0

comments10714

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Ми всі дуже хочемо найшвидшого контрнаступу ЗСУ та визволення захоплених рашистськими загарбниками наших територій, включно з Донецьком і Луганськом, на цьому етапі визвольної війни.

Так, зараз багато хтот називаю цю війну Вітчизняною війною і це правильно, але на мою длумку, більш коректним має бути визначення цієї війни, як Вітчизняна визвольна війна. Адже нам потрібно не тільки визволити території, які рашистські загарбники захопили з 24 лютого, але й окупований Донбас та анексований Крим. Скоріш за все, ця Вітчизняна визвольна війна матиме декілька етапів, але у будь-якому випадку Україна переможе.

Але, для початку контрнаступу, ЗСУ потрібна наступальна зброя у необхідній кількості. Тому президент Зеленський і звертався до НАТО з проханням надати чи продати, хоча б 1% такої зброї, яка є у НАТО. Мова про літаки, танки, бронетехніку та інші види зброї.

Безумовно, ми дякуємо НАТО за надання оборонної зброї, але вже прийшов час і для наступальної зброї.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!