Блог

Бала Віталій: Про "кураторів-смотрящих" для Гвардії наступу

ОПУ не довіряє військовим?

0

comments4278

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Варто звернути увагу на інформацію про призначення в ОПУ(офис президента України) якихось кураторів з числа депутатів, менеджерів державних компаній для бригад Гвардії наступу, які формуються.
Якщо це дійсно так, то це демонстрація чинною владою не тільки своєї безпорадності, але й намагання втручатись у справи війни до яких ні депутати, ні менеджери держкомпаній не мають жодного стосунку. 
До речі, ОПУ також не є Генштабом, хоча можливо себе там хтось вважає фельдмаршалом.)
Виходить, що ні міністерство оборони, ні міністерство внутрішніх справ, яке безпосередньо займається формуванням Гвардії наступу, на думку ОПУ не здатні виконати їхні функціональні обов'язки?
Тобто, люди, які були ОПУ призначені на високі посади не справляються зі своїми обов'язками?
То чому їх не звільняють і не призначають на їхні місця цих "кураторів" якщо вони на думку ОПУ спроможні забезпечи всім необхідним бригади Гвардії наступу?
Чи все-таки мова скоріше йде не про "купаторів", а про "смотрящих", яким поставлено завдання доповідати про все в ОПУ, адже ці бригади формуються з мотивованих патріотів України, а для Банкової виявляється це небезпечно, бо вмотивовані військові партіоти ніколи не будуть толерантними до узурпації влади, антидержавних дій, до корупції на вищому рівні, до рашистських агентів у владі.
Тому, журналістам-розслідувачам варто оприлюднити прізвища тих "смотрящих", щоб країна знала агентів-смотрящих ОПУ.
P.S. І тільки не потрібно говорити, що оприлюднення цих прізвищ буде їм загрожувати, вони ж не шпіони, а насправді, країна має знати цих "смотрящих", щоб вони були відповідальними за їхні дії.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!