Блог

Бала Віталій: Про непотрібні інтерв'ю оточення президента

Сьогодні краще їм мовчати і для себе, і для президента

0

comments11607

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Я вже писав, що оточення президента вискочило як Пилип з конопель, після фактично двотижневої відсутності в інформаційному просторі України з початком війни.
Вони не тільки беруть участь у делегації з переговорів з рашистами, як Арахамія, який навіть ніби вже став главою делегації, а тепер вже і Кирило Тимошенко. Таких "знаних" дипломатів ще треба було пошукати. Єдине, що може хоч якось логічно може пояснити їх участь у переговорах, так це склад російської делегації, учасників якої деякі російські опозиціонери називають політичними фріками.
Але, на жаль, вони просто вже почали себе піарити, адже і Арахамія, і Кирило Тимошенко до дипломатії мають таке саме відношення, як у відомому вислові: "Якщо на корову одягнути найкраще коштовне сідло, вона не стане арабським скакуном."
А тепер вони вже почали давати інтерв'ю, які транслюють всі телеканали.
Навіть важко уявити реакцію відомих українських дипломатів, коли вони слухали сентенції Арахамії про переговори, його пропозиції і т.д. і т.п. От правда, який сенс, яке завдання ставились, окрім особистого піару, що показувати цю маячню на всю країну.
Сьогодні вже глава офісу Єрмак розповідав, як він важко працює і вимагає у західних партнері наступальну зброю. Також виникає питання, а навіщо робити з ним інтерв'ю зараз, що реально від нього, як і від Арахамії залежить? Вони ж обидвоє "клеймили позором" цих же партнерів за нагнітання ситуації і заявляли, що ніякої війни не буде. Про це серйозно потрібно буде поговорити після нашої Перемоги, зараз не на часі, як дехто говорить.
У сухому залишку виглядає наступна картина. Військові, нацгвардія, тероборона, поліція, добровольці воюють, волонтери всім їм і не тільки їм, а переселенцям, потерпілим допомагають, а таке враження, що все зробили і роблять Арахамія, офіс президента, тобто оточення президента, хоча справедливості ради потрібно сказати, що вони хвалять не тільки себе, але інколи і президента.
На мою думку, нема жодного сенсу в інтерв'ю представників оточення президента, різних радників, бо всі добре пам'ятають їхню діяльність напередодні війни, а їх поява в інформаційному просторі про це всім знову нагадує, що не сприяє об'єднанню і шкодить репутації президента.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!