Блог

Бала Віталій: Про обкладинку журналу Time

Страховий поліс Валерія Залужного

0

comments7271

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Американський журнал Time у Twitter оприлюднив свою окладинку з фото головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного і заголовком : "Генерал. Валерій Залужний та український шлях війни". А головна стаття називається:"Всередині українського контрудару, який переломив хід війни".
Отже тепер, всі можливі намагання, спрроби усунути Валерія Залужного будуть сприйнятті негативно не тільки в Укураїні, але й у США.
На мою думку, публічне визнання заслуг саме генерала Валерія Залужного, як головнокомандувача ЗСУ у США, дає чіткий сигнал всім інтриганам від політики, щоб вони заспокоїлись і не лізли куди не слід.
І це дуже добре. Сподіваюсь, що у майбутньому в Україні вже не будуть розповсюджуватись небезпідставні чутки про спроби усунення Валерія Залужного.
Крім того, це також публічна заява, що у США добре поінформовані, хто планує і веде війну в Україні. Тому, дуже хочеться вірити, що тепер кожен буде займатися своєю справою і політики чи чиновники не будуть "видавати з себе воєначальників".
 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!