Блог

Бала Віталій: Про політтехнологію "Переведення стрілок"

Чинна влада нічого кращого не придумала, на своє виправдання, як "робити" винуватцем зриву спецоперації по "вагнерівцям" Василя Бурбу.

0

comments3286

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Подивився на одному телеканалі ток-шоу, де говорили про «Вагнергейт».

Депутат фракції Слуга народу говорив на біле тільки чорне. Навіть коли йому показали, як Зеленський сказав, що зателефонував Лукашенку і попередив його про приїзд «вагнерівців» до Білорусі, він твердив, папуга що це не так. Ясно, що супер технологи з офісу президента дали йому текст, який він вивчив і з натхненням повторював його. Головна, за задумом офісу президента,мета полягає у дискредитації Василя Бурби і перевести всю відповідальність саме на нього. І навіть присутній, ніби політичний експерт, який сидів поруч з ним, займався тим самим,але дуже нервував, корчив якісь гримаски, опускався до хамства і намагався "умнічати"  та говорив постійно про інтерпретацію. І навіщо він сказав, що він сторонній спостерігач, коли по четвергам у « Право на владу» постійно захищає владу, напевно вважає себе великим фахівцем і що ніхто цього не бачить .)

Чим більше представники чинної влади і так звані експерти з пулу влади будуть говорити ці нісенітниці, тим менше їм будуть вірити. А коли появиться ще нова інформація по цій справі «вагнерівців», комусь прийдеться переводити знову стрілки, але вже не на Василя Бурбу.)



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!