Блог

Бала Віталій: Про "прифронтове" місто Мукачево, Київ та "дипломата" від влади Арахамію

Ой не тим починає влада займатись, ой не тим.

0

comments5455

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




У місті Мукачево є такий район, який називається Підгород, так от у цьому районі світло виключили сьогодні у 8-їй ранку, а включили о 9-їй вечора. Води також не було, як і будь-якого звязку, про інтернет і годі говорити. Але у центрі міста, світло протягом дня було. То таке враження, що саме Підгород і є прифронтовим у Мукачеві районом. Можливо і тут варто відкрити "Пункти незламності"?
Питання ж не у тому, що виключають світло, питання у тому, чому не у всіх. Підозрюю, що такий поділ на "прифронтові" райони є в інших містах також, бо там не живуть можновладці.
Можливо центральна влада вивчить питання відключення світла і води по Україні, а не буде займатись х.рнею, як її представник Арахамія.
Коли я почув, що Арахамія дає меру Києва Кличку тиждень на запровадження у Києві "Пунктів незламності", то чому він не дав тиждень меру Мукачева? Чому не дав тиждень мерам інших міст?
В інших містах і регіонах України таких пунктів не має бути?
Хоча, точно не Арахамії щось публічно говорити, бо всі пам'ятають його ззаяви про американські ЗМІ, які попереджували про війну, а він їх порівнював із російськими пропагандонами. 
Зараз всі обговорюють інформацію про його вояж у Відень. Також, багато, хто пам'ятає його намагання вивести з під санкцій російського олігарха Абрамовича.
Але, напевно мало хто пам'ятає чи знає, роль Арахамії на переговорах з росією на початку війни у березні.
Нагадую, що 29 березня, у Стамбулі, на переговорах про мир і гарантії Україні, радісний Арахамія майже не обнімався з рашистами, коли в Україні йшли запеклі бої, передав російській стороні від української сторони пропозиції щодо гарантій з боку росії Україні, та й багато іншого тоді цікавого там обговорювали і відмову України від вступу у НАТО зокрема.
Тому, чесно не зрозуміло, якого дідька він знову з'явився в інформаційному просторі, та ще й і з такими заявами?
Або хтось його зливає, або влада втрачає орієнтири і забула про 29 березня.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!