Блог

Бала Віталій: Про референдуми на окупованих рашистами територіях і Перемогу України.

Фейкові референдуми рашистам не допоможуть

0

comments4762

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.





На окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей вже почали не просто говорити про проведення фейкових референдумів, а проводити підготовку для їх проведення.
росія поспішає, а це означає, що розвиток ситуації для росії стає негативним і так звана військова спецоперація стає провальною.
Так, ще зарано плескати у долоні і кричати про Перемогу України, але те, що Перемога України стає все очевиднішою, красномовно і свідчать новини про різні заходи рашистів стосовно підготовки цих фейкових референдумів.
росія не просто країна-терорист і загарбник, росія стала злом, яке потрібно перемогти, а ще краще знищити, щоб у майбутньому ми тільки згадували про це зло, а жахіття, яке це зло робить сьогодні, більше ніколи не повторились.
А референдуми потрібно проводити у республіках рашистської федерації, щоб побачити кінець останньої колоніальної імперії зла.
Все буде Україна!



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!