Блог

Бала Віталій: Про рейтинги

Партія "Слуга народу" починає рейтинговий спуск до низу.

0

comments4177

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Вчора КМІС опублікував результати соціологічного дослідження, проведеного 26-29 листопада, методом телефонного інтерв'ю 1200 респондентів.

Згідно цього дослідження партія "Слуга народу" посідає друге місце з 15% серед тих, то визначився. А на перше місце вийшла партія ЄС з 17,1% . Третє місце за партією Батьківщина - 13,3%. На четвертому місці віртуальна партія "Розумна політика" Дмитра Разумкова з 9,9%. І вже аж на п'ятому місці ОПЗЖ - 9,2%.

Загалом тенденція падіння рейтингу провладної партії "Слуга народу" зберігається вже другий місяць поспіль. Якщо така тенденція збережеться, то скоро партія Батьківщина вийде на друге місце. А згодом можливо партія "Слуга народу" буде на почесному для неї п'ятому місці.

У будь-якому випадку, від чинної влади тепер можна очікувати резонансні заяви, обіцянки, сумнівні, з юридичної точки зору, рішення РНБО України та дії правоохоронних органів. Мета всіх цих дій і заходів буде тільки одна - це зупинення падіння рейтингу чинної влади загалом і Володимира Зеленського, зокрема.

І сьогоднішнє звернення Володимира Зеленського було яскравою ілюстрацію таких заяв на тему "Фантазії про країну-мрій".



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!