Блог

Бала Віталій: Про СБУ, медведчука та Порошенка

Ще зарано починати виборчу кампанію

0

comments9049

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Вчора всі активно обговорювали свідчення зрадника медведчука, які ніби звинувачують Петра Порошенка у сприянні виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок", щоб потім прокачувати дизельне паливо.
Прихильники Зеленського, як і прихильники Порошенка активізувались і почали, на мою думку, непотрібну у цей час дискусію та взаємне звинувачення.
Не знаю, чому саме СБУ, та хто дав команду на оприлюднення цих показів, але вся ця ситуація точно не сприяє об'єднанню у країні, м'яко кажучи.
Можливо вже хтось вирішив займатись виборчою кампанією? Так це точно не на часі і матиме негативні наслідки.
У будь-якому випадку, вся ситуація наочно демонструє, що у країні напевно тільки політики та чиновники, у своїй більшості, не змінились, а продовжують жити минулим, а таким політикам і діячам точно не має бути місця у майбутньому України.
Краще б СБУ займалось депутатами ОПЗЖ на всіх рівнях, які стають зрадниками і співпрацють з рашистськими загарбниками. Краще б СБУ таки знайшла списки майбутніх зрадників, які ніби ОПЗЖ складала до 24 лютого, бо вони готувались за допомогою агресора захопити владу у всій країні. Це точно було б і на часі, і необхідно, для боротьби з колаборантами та зрадниками. А от яким чином ця оприлюднена інформація від зрадника медведчука допоможе у боротьбі з агресором, для мене так і не зрозуміло. Сьогодні в українців один ворог - це рашистська федерація і ми маємо бути всі разом, щоб її перемогти. 
А після Перемоги вже можна і виясняти, що було насправді і чи було взагалі.
Все буде Україна!



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!