Блог

Бала Віталій: Про соціологію, як снодійне.

Чому зростає рейтинг влади, коли у країні криза?

0

comments10034

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила своє соціологічне опитування. проведене 14-16 грудня, методом телефонного опитування 2000 респондентів. І хоча зазначається, що таке опитування було проведено за допомогою комп'ютера, складається вже не перший раз враження, що відносно рейтингу партії влади "Слуга народу" той комп'ютер завис, бо видає якісь незрозумілі, навіть з точки зору здорового глузду, результати. Ну як може бути у партії "Слуга народу" зараз 19,1% підтримки серед тих, хто визначився і має намір голосувати. Звідки беруться ці 19,1%? Звідки?

У листопаді, згідно опитування групи "Рейтинг"(4-9 листопада) за партію "Слуга народу" були готові голосувати 17,3% серед тих, хто визначився. З якого дива зріс рейтинг за місяць?

Це вже навіть не аномалія, а якесь заспокійливе і снодійне, як для влади, так і для людей. Таке враження, що у країні все спокійно, добре,а влада добре працює і ніякої енергетичної, медичної, тарифної і цінової кризи нема.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!