Блог

Бала Віталій: Про телеканал "Рада"

Війна не все спишить

0

comments4852

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Верховна Рада прийняла постанову №7739, якою забороняє трансляцію засідань Верховної Ради під час воєнного стану.
Дійсно, навіщо показувати громадянам, як депутати ходять по залу, розмовляють, не слухають виступаючих, як це було 30 серпня, коли голосували за використання грошей з дорожнього фонду, які передбачались під час війни для військових та сплати боргів. На аргументацію опонентів такого рішення, ніхто навіть не звертав уваги, хоча мова йшла про ЗСУ. Коли парламенти іноземних країн обговорюють надання озброєння, грошей Україні, там точно ніхто з депутатів не бігає по залі, не займається своїми справами, як це відбувається у залі Верховної Ради. Таке неподобство український народ не має бачити, бо це заважатиме цим неподобством займатись, включно з голосуванням за законопроекти, які не мають жодного стосунки до війни.
Телеканал "Рада" був створений саме для висвітлення діяльності Верховної Ради, яка прердбачала і пряму трансляцію засідань ВР. Але чинна влада вирішила цей телеканал реформувати, тобто приватизувати для своїх інформаційних потреб у грудні 2021 року і почала фактично пертворювати телеканал "Рада" на телеканал СН(Слуг народу).
А тепер взагалі вирішили позбавити громадян можливості бачити, чим ВР займається реально, навіть у записі.
Тому, пропозиція наступна, якщо телеканал "Рада" не працює за своїм призначенням, закрийте його, щоб бюджет не витрачав 500 млн.грн. на рік, якщо не помиляюсь. Назвіть телеканал "Слуга народу", утримуйте за свої гроші і ніяких проблем. Ця порада, насправді, убезпечить у скорому майбутньому всіх, хто мав відношення до цих дій, нести відповідальність і мати проблеми. 
Бо згадаєте мої слова, все це матиме наслідки, як би хтось не гадав, що він у владі навічно, таких вже було достатньо і в Україні, і у світі. І чим вони всі закінчили, варто не забувати.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!